WELKOM

U/JIJ BENT VAN HARTE WELKOM OP DEZE BLOG

WELKE BESLISSING NEEM JIJ NU?

WELKE BESLISSING NEEM JIJ NU?
Column door: Sieberen Voordewind

Neem even de tijd om deze korte boodschap te lezen.

Alles wat voor een mens vandaag zelfsprekend is, kan morgen voorbij zijn. Zo ken ik iemand die in goede gezondheid de ene avond feest vierde en de volgende dag op de intensive care lag in het ziekenhuis. Daar werd een lange tijd voor zijn leven gevochten. De situatie van nu kan plotseling veranderen van goed naar slecht en van slecht naar goed. 

Daarom is het belangrijk om op dit moment de juiste keuze te maken. Morgen kan te laat zijn. Nu is het de tijd om de belangrijkste beslissing van je leven te nemen.

The Blessing Bijbel zegt in Jozua 24:15: “…besluit dan vandaag nog wie u wel wilt gehoorzamen…” Wie wil jij gehoorzamen? Je eigen “ik” met het verlangen om veel rijkdom, macht en eer van mensen te krijgen?

The Blessing Bijbel zegt in Marcus 8:36: “Wat hebt u eraan de hele wereld te winnen en uw leven te verspelen?” Je kunt de zekerheid om eeuwig leven te leven verspillen door niet in Jezus Christus te geloven en Hem oprecht te volgen. Zie in de Bijbel Johannes 3:16 t/m vers 18.

En The Blessing Bijbel zegt in Lucas 12:34: “Want waar je schat is, daar zullen ook je hart en gedachten zijn.” Ben je schatten, rijkdom op aarde aan het verzamelen? Dan zijn daar je hart en gedachten. Maar als je lichaam sterft, kun je niets meenemen. Niets!

Kies daarom nu wie jij wil dienen. Jezus Christus heeft eens gezegd: “Let op: Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand naar Mij luistert en de deur opendoet, zal Ik bij hem binnen komen.” Je kunt dit lezen in de Basis Bijbel, Openbaring 3:20A.

Nu klopt de Here Jezus aan de deur van je hart. Geloof jij in Hem en doe jij open? Mag Jezus in je hart wonen? O, neem de beste beslissing op dit moment en kies voor Jezus Christus. Hij is dan bij jou in alle omstandigheden en door het geloof in Hem heb jij dan eeuwig leven.

The Blessing Bijbel zegt: “Want God heeft zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft.” Kies voor Jezus Christus.