WELKOM

U/JIJ BENT VAN HARTE WELKOM OP DEZE BLOG

OVERWIN TELEURSTELLINGEN

OVERWIN TELEURSTELLINGEN
Radioboodschap door: Sieberen Voordewind, Gebracht via: Azona webradio

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met teleurstellingen. Er zijn mensen die teleurgesteld zijn in andere mensen, in een kerk, dominee of vrienden.

Er zijn ook vele mensen teleurgesteld in een loterij. Ze dachten met de aankoop van 1 lot, een miljoen binnen te halen. Helaas. Een teleurstelling wil zeggen; dat je niet krijgt wat je had verwacht. Aan een bepaalde verwachting is niet beantwoord. O, misschien ben jij ook op dit moment ergens in teleurgesteld. Je kreeg niet wat je zo had gehoopt. Misschien vraag je: “broeder Voordewind, wat moet ik doen?”
Wel, de Bijbel geeft hét antwoord. In de Bijbel, in Lucas, hoofdstuk 24, lees ik dat er twee mannen op straat liepen die erg teleurgesteld waren. Zij hadden gehoopt dat Jezus Christus het volk van Israël zou verlossen van de Romeinse overheersing. Maar in plaats daarvan, werd de Here Jezus gearresteerd, veroordeeld en aan een ruw houten kruis genageld met als gevolg, dat Hij stierf. Alle hoop was bij hen verdwenen.

Maar… terwijl zij met betraande ogen op weg waren naar een dorp, was het Jezus Christus, Die naast hen kwam lopen. Hij legde hen vanuit de Schrift uit, dat de Christus moest lijden en sterven opdat een ieder die in Hem gelooft eeuwig zal leven.

Terwijl Jezus hen goed nieuws bracht, kregen ze weer hoop. Hun ogen werden geopend en zij zagen dat de Here Jezus weer leefde en met hen was. Ja, de teleurstelling verdween als sneeuw voor de zon toen hun ogen geopend werden en zij zagen dat Jezus niet dood was maar leefde. Het gevoel van teleurstelling zal bij jou ook voorbij zijn als je gelooft in wat de Bijbel zegt en je weet dat de Levende Jezus Christus met je is en ook alles in jouw leven tot een goed einde zal brengen. Geloof dat Jezus leeft. Kom tot Hem. Laat Hem toe in je leven. Wees een volgeling van Jezus en vertel Hem al je pijn en teleurstellingen. Ook Hij wil je tranen drogen en met je zijn in alle omstandigheden. Laat geen verkeerde en te hoge verwachtingen toe in je leven, maar verwacht alles wat naar de wil van God is en Hij stelt je nooit teleur.
LEES MEER boodschappen in de E-pub (E-book): OVERWIN TELEURSTELLINGEN.
Ik wens je Gods rijke zegen toe. Amen!
Sieberen Voordewind