WELKOM

U/JIJ BENT VAN HARTE WELKOM OP DEZE BLOG

AALDERS ICT EN WEBDESIGN MET VOLLE KRACHT VOORUIT

AALDERS ICT EN WEBDESIGN MET VOLLE KRACHT VOORUIT
Tekst en foto: Sieberen Voordewind, 27-04-2018

Hoogeveen – Het gaat goed met Aalders ICT en Webdesign aan de Industrieweg 96 in Hoogeveen. Eigenaar René Aalders laat in een brief aan zijn klanten weten, dat door de toenemende groei van zijn webdiensten, hij heeft besloten om enkele wijzigingen aan te brengen in zijn huidige bedrijfsstructuren.

“Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen hebben we besloten om per heden geen (semi)particuliere (ICT) diensten meer aan te bieden. Ook de computertrainingen komen te vervallen. Ons bedrijf zal zich hoofdzakelijk gaan richten op webdiensten, waaronder het bouwen en (beter) vindbaar maken van websites en webwinkels. Zakelijke ICT diensten zullen hoofdzakelijk in een dienstverlenende vorm worden doorgezet bij bedrijven met tenminste 4 werkstations.” Er wordt met 4 werkstations een bedrijf bedoeld dat minimaal vier werkende bedrijfsmatige computers heeft staan.

René heeft het vak geleerd van zijn vader Peter Aalders uit Elim, die al sinds 1997 actief is in de automatisering en grafische vormgeving, en aanvullend heeft hij opleidingen gevolgd om klanten een volledig pakket aan diensten te kunnen leveren. Sinds januari 2018 heeft René Aalders een eigen bedrijf dat zich voornamelijk richt op webdiensten en webwinkels. Voor particuliere klanten die afgelopen jaren apparaten bij hem gekocht hebben, kunnen in geval van garantie terecht op zijn binnenkort online verschijnende website www.aaldersict.nl, waar ook nieuwe zakelijke klanten voor meer informatie terechtkunnen.